Gratis Skrabespil

Flere og flere spiludbydere tilbyder gratis skrabespil, i form af at du indsætter et givent beløb, og samtidig får mange flere kroner oveni til at spille for. Dette er noget der er begyndt at blive meget populært iblandt spillere, og konkurrencen er stærk blandt spiludbyderne. Dette betyder stigende bonusser til spilleren. Ud fra de mange kroner i bonus, kan du få mange gratis Gratis Skrabespilskrabespil. Derfor kan det ikke betale sig, at spille hos spiludbydere som ikke udbyder denne service i form af store bonusser. Svaret er jo ganske simpelt, for alle vil jo gerne have flere penge at spille for ganske gratis!

 

En succeshistorie med Gratis Skrabespil

Arne Gunnar Kristensen fra Aars, vandt tilbage i 2008 100.000 Kr. ved gratis skrabespil. Den kampagne som Arne spillede på, var fuldstændig gratis. Altså han behøvede ikke engang at indsætte nogle penge før, at han kunne spille. Så faktisk var det 100 % gratis skrabespil. Historien om Arne blev hurtigt udbredt, og flere begyndte at spille de gratis skrabespil. I dag er der også spiludbydere, som tilbyder disse skrabespil. Det betyder at det eneste du skal, er at registrere dig som spiller. Det spiludbyderen for ud af det, er at de håber på du selvfølgelig vil indsætte nogle

penge og spille for. Hvad enten du gør det eller ej, får de din e-mail adresse, så de kan skrive til dig om deres nye produkter, kampagner eller andre ting som er relevant for dem og dig selv. Men hvem vil ikke gerne give sin mail, for en række gratis skrabespil, det tror jeg de fleste ville.

 

Fordelen ved Gratis Skrabespil

Hvis du har tænkt dig at vinde mange penge på skrabelodder (hvem har ikke det), så er det en god idé, at benytte sig af disse bonusser. Oftest når du indsætter en stor del penge, kan din bonus blive mere end fordoblet i forhold til dit indskuds beløb. Det betyder at chancen for at vinde mange penge gratis, er endnu større end hvis du ikke benytter dig af en bonus. Hvis du har en god spiludbyder med gratis skrabespil, må du meget gerne skrive til os, under menuen “Kontakt”, så vi kan dele den med andre her på hjemmesiden. Der er nemlig flere og flere, som spørger os efter disse gratis skrabespil, så hvis du gad gøre det, ville vi blive super glade og flere indlæg ville komme ind her på bloggen. Vi vil også meget gerne høre om din historie med gratis skrabespil, og din mening omkring konceptet. Vi har allerede fået en del henvendelser fra folk, det meste af det har været ros, fordi vi har offentliggjort spiludbydere og hjemmesider, som tilbyder disse gratis skrabespil.

 

Skrevet d. Af admin Skrabespil

Skriv en kommentar


SEO Powered By SEOPressor